Manusløft for forfattere

Les mer om hvordan manusløft fungerer her

Noen tilbakemeldinger:

Boken min er nå innkjøpt av flere biblioteker rundt om i landet.

– Hedvig Ringnes

Forventningene var høye, basert på lovnader på hjemmesiden, omfanget av aktivitet i kalenderen og referanser. Jeg er IMPONERT. Grundigheten i konsulentuttalelsen og omfanget av redigeringsarbeidet vitner om faglig tyngde og en sterk (egenutviklet?) metodisk tilnærming. Som du vet hadde jeg som formål å lære mest mulig. Det har du bidratt stort til!

– Manusløft for debutant

Jeg har nylig blitt antatt av Cappelen Damm. Det hadde ikke gått uten deg. Jeg har vært gjennom to runder med manusløft og du har holdt meg oppe i prosessen. Jeg skal bli forfatter!

– Antatt debutant

Flyten er mye bedre, men det er fortsatt «min» stemme…  Selv om du har skrevet om mesteparten! Jeg skjønner ikke hvordan du har fått det til. Jeg er utrolig takknemlig!

– Eystein

Tusen takk for grundig uttalelse! Ved siden av nytten jeg har av ditt «utenforblikk», har selve det å sende manuset fra meg vært godt for min egen prosess. Jeg har liksom fått materialet ut av «privatsfæren» og mener at jeg klarer å se mer objektivt på det. Veldig bra! Kjenner at jeg er modigere med tanke på å gjøre mer radikale grep.

– Eva Koefoed Sevaldson

Jeg har lært veldig mye. Du hjelper meg å uttrykke det jeg ikke har hatt rett verktøy for å gjøre tidligere. Setter også stor pris på at du ser logikken min. Du har uten tvil gjort en kjempejobb som forutsetter at du kjenner boka like godt som meg og det er i seg selv over all forventning. Nå er det gøy igjen! Jeg er mildt sagt imponert over dine evner til å få oversikt og detaljkunnskap samtidig som du har gjort en flott jobb med teksten. Det føles godt med en så seriøs gjennomgang av dette prosjektet! fagfolk er fagfolk:-)

– John

Igjen må jeg si tusen takk for grundige svar. Har nesten litt dårlig samvittighet for mine lange spørsmål. Likevel har du tatt meg veldig på alvor, bidratt, ikke bare til å løfte dette manuset, men også lært meg utrolig mye. Kunnskap som jeg kan bruke nå og evt. til senere arbeid.

– Fremtidig forfatter

Jeg får langt mer enn jeg forventer, føler meg ordentlig tatt på alvor! […] Har ledd mang en gang (av meg selv). Jeg har virkelig forsøkt å sette meg bak rattet uten å vite hvordan en bil fungerer eller lest teorien på forhånd, altså skrive roman uten skriveerfaring og litterær teoretisk kunnskap, men det har du vel avslørt. :-)

–Anonym forfatter