Tilbakemeldinger

Tusen takk for manusløftet. Nå er vi trygge på at dette kan gis ut. Du vet virkelig hva du driver med!

Manusløft for forlag, mars 2020

Mange takk Rannveig, dette blir spennende, gleder meg, ser at du har gjort en formidabel jobb med manuset mitt! Motivasjonen er på topp og jeg leser på konsulentuttalelsen din at dette blir en fin og lærerik reise for meg…

Manusløft debutant, januar 2020

Jeg har nå fullført opprettingen av manusløftet og sendt manuskriptet til Gyldendal Norsk Forlag AS.

Praktisk talt alle anmerkninger er grepet fatt i og bearbeidet. Jeg er spesielt takknemlig for forslaget om Steinars […], påpeking av behov for tidlig trusselbilde fra […] og behov for revidert avslutning.
Planen framover er å arbeide videre med et annet manuskript, som kan fungere som bind 2. Det er stor sannsynlighet for at dette etter hvert havner hos deg. Jeg er imponert over den grundighet og kreativitet som du har utvist, og takker enda en gang for kommentarer og forslag til utbedringer.

Manusløft debutant, november 2019

Nå har jeg gått gjennom dokumentet og korrigert alle kommentarene fra deg. Tusen takk for hjelpen og det profesjonelle arbeidet du har gjort, jeg ser frem til videre samarbeid med deg. Boken skal gis ut og jeg er kjempe glad! Mvh. Oss på grasrota.

Manusløft debutantgruppe, august 2019

Tusen takk for en super jobb med manuset. Det har vært til fantastisk stor hjelp. Nå har jeg revidert manus på nytt og regner med å sende det inn ganske snart. Jeg vet jo at sjansen er veldig liten for å få antatt en roman, men det er jo verdt å forsøke. Uansett er det en spennende prosess og så liker jeg vel også den «fantasiflukten» det er å skrive!

Manusløft debutant, juli 2019

Jeg har gått gjennom manuset og gjort en del endringer – tusen takk igjen for grundig tilbakemelding! Friske øyne! Så får vi se om jeg sender det inn til ett eller flere forlag. Blir det utgivelse, skal jeg holde deg oppdatert!

Manusløft, barnebokdebutant, april 2019

Boken min er nå innkjøpt av flere biblioteker rundt om i landet.

Hedvig Ringnes (pseudonym), april 2018

Forventningene var høye, basert på lovnader på hjemmesiden, omfanget av aktivitet i kalenderen og referanser. Jeg er IMPONERT. Grundigheten i konsulentuttalelsen og omfanget av redigeringsarbeidet vitner om faglig tyngde og en sterk (egenutviklet?) metodisk tilnærming. Som du vet hadde jeg som formål å lære mest mulig. Det har du bidratt stort til!

Manusløft for debutant i des. 2017

Jeg har nylig blitt antatt av Cappelen Damm. Det hadde ikke gått uten deg. Jeg har vært gjennom to runder med manusløft og du har holdt meg oppe i prosessen. Jeg skal bli forfatter!

Antatt debutant i 2017

Flyten er mye bedre, men det er fortsatt «min» stemme…  Selv om du har skrevet om mesteparten! Jeg skjønner ikke hvordan du har fått det til. Jeg er utrolig takknemlig!

Eystein i 2016

Tusen takk for grundig uttalelse! Ved siden av nytten jeg har av ditt «utenforblikk», har selve det å sende manuset fra meg vært godt for min egen prosess. Jeg har liksom fått materialet ut av «privatsfæren» og mener at jeg klarer å se mer objektivt på det. Veldig bra! Kjenner at jeg er modigere med tanke på å gjøre mer radikale grep.

Eva Koefoed Sevaldson i 2015

Jeg har lært veldig mye. Du hjelper meg å uttrykke det jeg ikke har hatt rett verktøy for å gjøre tidligere. Setter også stor pris på at du ser logikken min. Du har uten tvil gjort en kjempejobb som forutsetter at du kjenner boka like godt som meg og det er i seg selv over all forventning. Nå er det gøy igjen! Jeg er mildt sagt imponert over dine evner til å få oversikt og detaljkunnskap samtidig som du har gjort en flott jobb med teksten. Det føles godt med en så seriøs gjennomgang av dette prosjektet! fagfolk er fagfolk:-)

John i 2015

Igjen må jeg si tusen takk for grundige svar. Har nesten litt dårlig samvittighet for mine lange spørsmål. Likevel har du tatt meg veldig på alvor, bidratt, ikke bare til å løfte dette manuset, men også lært meg utrolig mye. Kunnskap som jeg kan bruke nå og evt. til senere arbeid.

Anonym forfatter i 2015

Jeg får langt mer enn jeg forventer, føler meg ordentlig tatt på alvor! […] Har ledd mang en gang (av meg selv). Jeg har virkelig forsøkt å sette meg bak rattet uten å vite hvordan en bil fungerer eller lest teorien på forhånd, altså skrive roman uten skriveerfaring og litterær teoretisk kunnskap, men det har du vel avslørt?

Anonym forfatter i 2014

Tusen takk for grundig arbeid. Jeg har mye å arbeide med i dagene som kommer. Det er godt å ha dine innspill i innspurten!

Magne Holvik i 2014

Igjen må jeg si tusen takk for grundige svar. Har nesten litt dårlig samvittighet for mine lange spørsmål. Likevel har du tatt meg veldig på alvor, bidratt, ikke bare til å løfte dette manuset, men også lært meg utrolig mye. Kunnskap som jeg kan bruke nå og evt til senere arbeid. Jeg har nylig blitt antatt av Cappelen Damm.

Anonym forfatter 2014

Har ikke lyst til å bruke noen andre enn deg.

Rebekka i Rulleramp, 2014

Du leverer til fristen hver gang. Vi ønsker ikke å bruke andre enn deg.

LPI institute, 2013